Актьорът от „Шоуто на онези 70-те“ Мастърсън е осъден на 30 години до доживотен затвор за изнасилвания

...
От Роло РосЛОС АНДЖЕЛИС (Ройтерс) – Актьорът от Шоуто на
Коментари Харесай

От Роло Рос

ЛОС АНДЖЕЛИС (Ройтерс) – Актьорът от „Шоуто на онези 70-те“ Дани Мастерсън беше осъден в четвъртък на 30 години до доживотен затвор за изнасилване на две жени преди около 20 години в случай, който предизвика полемика около Сциентоложката църква.

47-годишният актьор и виден сциентолог, който участва в ретро телевизионната комедия в продължение на осем сезона до 2006 г., беше осъден през юни във втори процес. Съдебните заседатели стигнаха до безизходица по обвинението, че е изнасилил трета жена.

Съдия Шарлейн Олемдо обяви присъдата във Върховния съд на Лос Анджелис.

Мастерсън изглеждаше спокоен, докато жените дадоха изявления за въздействие върху жертвата. Беше му предложен шанс да говори, но той отказа.

„Прощавам ти. Вашата болест вече не е моя, за да я нося“, каза една жертва, идентифицирана само като Джейн Доу 2 в случая.

Случаят привлече внимание отчасти, защото Мастерсън се срещна с жените чрез Църквата на сциентологията и неговата обвинителите казаха, че организацията ги разубеждава да се свържат с правоприлагащите органи.

Църквата на Сциентологията отрече това твърдение и каза, че религията на Мастърсън не трябва да е проблем в случая.

Жените казаха, че Мастърсън ги упои и изнасили в отделни инциденти между 2001 и 2003 г. в къщата си в Холивуд Хилс.

Обвиненията срещу Мастерсън навредиха на кариерата му. Когато за първи път беше обвинен в сексуално насилие над множество жени през 2017 г., той беше уволнен от сериала на Netflix „The Ranch“.

(Репортаж от Лиза Ричуайн; монтаж от Джонатан Оатис и Синтия Остерман)

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР