От реката до морето“ е обясненоВестникът съобщава, че г-н Малик

...
От реката до морето“ е обясненоВестникът съобщава, че г-н Малик
Коментари Харесай

Метеорологичната полиция прекратява връзките си със съветника, който водеше противоречиви скандирания на пропалестински митинг

„ От реката до морето “ е обяснено

Вестникът оповестява, че господин Малик е участвал в полицейската оперативна зала по време на митинги през последния месец.

Метрополицията сподели, че езикът и възгледите, изразени от господин Малик, „ наподобяват антисемитски и опонират на нашите полезности “ и ще „ неотложно прекратят нашите връзки “ с него, до момента в който проверява.

Силите споделиха, че видеото „ насочва вниманието ни, че ръководителят на Лондонския конгрес на мюсюлманските общности е изразил възгледи по метод, който не е в сходство с полезностите на Met. “

Той добави: „ Ние постоянно ангажирайте се с цялостен набор от публични групи, доста от които имат мощно противоположни възгледи. Важно е да продължим да се вслушваме в противоположните възгледи. Ето по какъв начин слагаме гласовете на общността в основата на полицейската работа в Лондон.

„ Този ​​случай акцентира минал език и възгледи, изразени от Атик Малик, които наподобяват антисемитски и опонират на нашите полезности.

„ В резултат на това неотложно ще прекратим връзките си с господин Малик, до момента в който проверяваме. “

Sky News се свърза с господин Малик за коментар.

След като историята се появи на първа страница на The Sunday Telegraph, господин Малик разгласява откъс от Малкълм X в X, прочут преди като Twitter, четене: „ Ако не внимавате, вестниците ще ви накарат да ненавиждате хората, които са потиснати, и да обичате хората, които правят потисничеството. “

Прочетете още:
Про- Палестински протестиращи възпламениха фойерверки в тълпата - четирима служители на реда бяха ранени
Активистите би трябвало да покажат, че „ еврейският живот има значение “ като BLM, споделя вицепремиерът

Метрополицията взе участие в пропалестинските митинги, с министър-председател, осъдителен проектите за марш на Деня на примирието на 11 ноември като „ провокативни и неуважителни “. кенотафът „ може да бъде опозорен “.

По-рано през седмицата вътрешният министър назова пропалестинските митинги „ маршове на омразата “.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР