От Регионалната здравна инспекция във Враца излязоха с подробности за

...
От Регионалната здравна инспекция във Враца излязоха с подробности за
Коментари Харесай

РЗИ-Враца: Между 28 и 57-годишни са новозаразените с коронавирус в областта, един от тях е в Тубдиспансера

От Регионалната здравна ревизия във Враца излязоха с детайлности за четиримата новозаразени в региона.
Това са 28-годишна жена от Мездра, която не е имала признаци и се е изследвала по избор. Започнато е изследване, като тя е дала данни за вероятен контакт с доказан случай в работна среда /от Ботевград/. За откритите контактни в домашна среда са подхванати изолационни ограничения. Втората заболяла е 55-годишна жена от железничарския град, която е здравен служащ. Тя е била контактна на към този момент доказан случай на инфектиран със същата специалност.
Третият диагностициран с ковид е 57-годишен случай от Враца. По данни на епидемиологичното изследване е признат на 3 август като подозрителен случай, а три дни по-късно е дал позитивен резултат. За откритите му досега контактни са подхванати изолационни ограничения.
Четвъртият, регистриран от РЗИ, е 51-годишен мъж от Крушовица. Случаят е от през вчерашния ден и е с трансфериран адрес на карантина в област Враца. Касае се лице, което като контактно на доказан случай от Козлодуй е било под карантина в село Априлци, област Ловеч и след направеното му от РЗИ-Ловеч проучване, на 4 август е дал позитивен резултат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР