От Районната прокуратура твърдят, че са били уведомени два дни

...
От Районната прокуратура твърдят, че са били уведомени два дни
Коментари Харесай

Прокуратура разбрала със закъснение за другото нападение на извършителя на убийството в Добрич

От Районната прокуратура настояват, че са били известени два дни по-късно за предходното нахлуване, осъществено от арестувания за убийството в градския парк в Добрич Марин Добрев , заяви bTV.

От държавното обвиняване декларират, че не са били известени нито за осъщественото нахлуване над Емилиян Рачев на 25 февруари, нито за задържането и последвалото освобождението на Добрев. Едва на 27 февруари по обяд Районната прокуратура била известена с писмо от полицията за формираното досъдебно произвеждане. Наблюдаващият прокурор разпоредил обвиненият да бъде търсен незабавно да бъде настанен в психодиспансер.

От полицията от своя страна показват, че досъдебното произвеждане е формирано незабавно , макар че към миг не е имало доказателства, че Марин Добрев е причинител на нападението над Емилиян Рачев, а потърпевшият два пъти отказал да извърши различаване. Писмо до Районната прокуратура било изпратено от полицията на 26 февруари.

Припомняме, че на 7 март. Нападателят е наркозависим и има психологично заболяване. По-късно стана ясно, че дни преди съдбовния случай причинителят на закононарушението е нападнал и различен човек. Потърпевшият изясни, че на 25 февруари също се е разхождал в парка и е отивал на посетители. Когато се разминал с наркозависимия мъж обаче, той изненадващо го намушкал с ловен нож в ръката, без да си разменят и една дума. Според потърпевшия е можело убийството да бъде предотвратено, в случай че органите на реда са си били свършили работата и мъжът е бил настанен в клиника или арестуван под стража в дома си.
 Задържаният за убийството в Добрич намушкал и различен мъж дни по-рано
Задържаният за убийството в Добрич намушкал и различен мъж дни по-рано

31-годишният нападател остава за непрекъснато в ареста
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР