От ръководството на ЦСКА-София са реагирали много бързо, след като

...
От ръководството на ЦСКА-София са реагирали много бързо, след като
Коментари Харесай

ЦСКА-София плаща 1 млн. за заместник на Каранга

От управлението на ЦСКА-София са реагирали доста бързо, откакто стана ясно, че Фернандо Каранга ще бъде продаден в Китай, а набелязаният за негов заместител Дъглас Мичел избра офертата на Авеш пред тази на " алените ". От " Армията " са стартирали договаряния с различен нападател, който напълно скоро би трябвало да подпише контракт.

Sportal.bg научи, че желаният от ЦСКА-София футболист още веднъж е бразилец. Става дума за 24-годишният Мауридес Роке Жуниор. Той е благосъстоятелност на португалския Белененсес, като през предишния сезон е изиграл 33 турнирни мача (23 като титуляр) и е отбелязал 8 гола.

Мауридес към този момент е пътувал до България, с цел да се запознае на място с предлаганите му условия. Това е и повода той да пропусне вчерашната контрола на Белененсес с Пеняфиел, въпреки че от клуба му излязоха с обяснението, че Мауридес и още двама футболисти са упражнявали настрана от главната група.

Според медиите в Португалия, ЦСКА-София би трябвало да заплати към 500 000 евро, в случай че желае да притегли бразилския таран. Той има контракт до 2020 година, само че от Белененсес са склонни да гo продадат, макар че е водещ изпълнител на тима.

Мауридес е висок 189 см и тежки 86 кг. Той стартира кариерата си в Интернасионал, само че има едвам няколко мача за гранда от Порто Алегре преди през 2015 година да премине в Атлетико Гоянензе. През сезон 2015-16 нападателят носи екипа на Арука в Португалия, като в 32 мача вкарва 5 гола, само че най-вече е запаса. Следва къс престой във Фигуерензе, а от 2016 година Мауридес е в Белененсес. До момента той има общо 15 попадения в 49 мача за отбора от Лисабон.

През предходната акция бразилецът се разписа при влиятелната победа над Порто с 2:0 в средата на април, а в предпоследния кръг на шампионата вкара два пъти за триумфа с 3:2 над Портимонензе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР