От прокуратурата и полицията потвърдиха, че работят по тази следа,

...
От прокуратурата и полицията потвърдиха, че работят по тази следа,
Коментари Харесай

Крадливата Банкерка Е Въртяла Далавери И В Сърбия!

От прокуратурата и полицията потвърдиха, че работят по тази диря, заяви bTV. На този стадий проверяващите органи отхвърлят всевъзможни детайлности.

Уточняват обаче, че работят и по други версии. И през днешния ден в банковия клон в Нова Загора продължава вътрешната инспекция на банката. Всички ощетени клиенти евентуално ще би трябвало да изчакат приключването й, с цел да си получат парите. Не е ясно обаче какъв брой дълго ще продължи тя.

Днес пред малкия екран проговори и индивидът, от който стартира разплитането на измамата. Той е студент и желае да резервира самоличността си в загадка.

Разбира, че от банковата му сметка липсват пари, когато отива до банка в огромен град, с цел да си заплати таксата за семестъра. В сметката му имало над 23 000 лв.. Оказва се обаче, че сумата липсва: " Разгледахме с управител продажби извлечението от сметката и установихме че са теглени парите ми от дебитната карта, която аз нямам такава 49 пъти.

След като схваща, че сметката му е източена, младежът се свързва с към този момент някогашната директорка на банковия клон. Мистериозно, в сметката му още веднъж се оказват по-голямата част от парите. Сумата обаче е преведена от активите на различен клиент на банката, излиза наяве от извлечението по сметката. Младежът съумял да се свърже с наредителя, който с учудване научил, че е " правил " транзакции.

Според пострадалия от измамата студент шефката на банковия клон не е работила сама в непозволеното отклонение на повече от 400 000 лв.. Регионалният управител Георги Султанов обаче е безапелационен - няма данни за съучастници.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР