От профила във Фейсбук на Диана Русинова, Европейския център за

...
От профила във Фейсбук на Диана Русинова, Европейския център за
Коментари Харесай

Пътен експерт: Крайно време е за реформа в таксиметровия бранш, там кара който и както може

От профила във Facebook на Диана Русинова, Европейския център за транспортни политики

По мотив злополуката, която стана в гр. София при 54-то учебно заведение в ж.к. „ Толстой ”, с блъснатото дете и майка му от такси, бих желала да кажа, че да предизвикаш ПТП с присъединяване на  пешеходци и да избягаш е освен подлост, само че и закононарушение.

Надявам се потърпевшите да са добре и откровено имам вяра, че Столична дирекция на вътрешните работи Столична Полиция ще откри и накаже бързо и дейно отговорния лидер.

Крайно време е да се направи промяна в таксиметровия отрасъл, тъй като там кара който и както може. Има престъпно проявени водачи, хора без СУМПС и в нарушаване на съвсем всички правила и правила настоящи в тази страна. Такива хора петнят репутацията на целия таксиметров отрасъл и поради такива като тях промяната е извънредно наложителна и доста закъсняла.

Призовавам отговорния лидер да се съобщи неотложно в полицията и да понесе отговорност за постъпката си!

Аз персонално, както и екипът на European Center for Transport Policies и сътрудниците ни от Национален Таксиметров Синдикат оставаме разполагаем за всякаква помощ и подпомагане, с цел да се понижи рискът от сходни случки в бъдеще!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР