От Продължаваме Промяната“ обявиха, че отиват заедно с Демократична България“

...
От Продължаваме Промяната“ обявиха, че отиват заедно с Демократична България“
Коментари Харесай

„Оказа се, че се допълваме“: ПП и ДБ отиват заедно и на европейските избори

От „ Продължаваме Промяната “ оповестиха, че отиват дружно с „ Демократична България “ и на европейските, и на парламентарните избори.  

След два дни партийни диалози от " Продължаваме промяната " излъчиха 14 свои кандидати за Европейския парламент, само че ги оповестиха единствено по азбучен ред, тъй като желаят да решат окончателната листа с партьорите си. 

Сега президентът ще връчи досието за сформиране на държавно управление на втората по величина парламентарна група

По информация на bTV обаче предварителната класификация наподобява по този начин:

Водач на евролистата ще е Никола Минчев - позиция, която беше обещана от преди месеци. Второто място е оставено за претендент на " Демократична България ". Трети е депутатът Даниел Лорер, следван от сътрудника му Деница Симеонова.

Пето място от Политическа партия дават отново на Демократична България, като спряганото име е на сегашния евродепутат Радан Кънев. Шестото място е за Христо Петров, а седмото за Искрен Митев.

Според нея при положение на служебно държавно управление Радев би избрал ръководителя на Народно събрание за длъжностен министър председател

Първи на вота през юни - това е задачата на " Продължаваме промяната ". В преследването ѝ желаят да бъдат " един до друг " с " Демократична България ". 

„ Ние осъзнавахме, че дружно сме по-силни, много по-силни и се оказа, че се допълваме “, съобщи Кирил Петков.

Според неофициална информация на bTV държавно управление няма да има

От партията показаха, че влизат в конкуренцията с " извънредно висок военен дух ". Знаят и с кого ще договарят за идващото ръководство на страната.

„ С всеки, който е подготвен да поддържа европейският път на България и задачите, които ние сме си сложили. С герб преговаряхме и работихме, до момента в който те подкрепяха посоката на придвижване, сега, в който те се отметнаха - видяхте, че отиваме на избори “, уточни Асен Василев.

За изборната борба от " Продължаваме промяната " избраха и нови хора в управителните си органи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР