От Продължаваме промяната-Демократична България“ са внесли предложение за извънредно заседание

...
От Продължаваме промяната-Демократична България“ са внесли предложение за извънредно заседание
Коментари Харесай

ПП-ДБ иска извънредно заседание на парламента за доклада „Боташ“

От „ Продължаваме промяната-Демократична България “ са внесли предложение за изключително съвещание на Народното събрание, на което да бъде прегледан отчетът на краткотрайната комисия за контракта сред „ Булгаргаз “ и „ Боташ “. Това разгласи в коридорите на Народното събрание депутатът Радослав Рибарски.

Въпреки уверението, че ще влезе в пленарната зала през вчерашния ден, той не откри място в програмата тази седмица, изясни Рибарски. В същото време точки, за които нямало отчети, били включени в дневния ред.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков не включи точката за разискване. Павела Митова от „ ИТН “, член на краткотрайната комисия, изясни, че са постъпили спомагателни секретни данни и по тази причина отлагането на отчета е вярно.

„ Има извънредно скандални обстоятелства и разкрития по този отчет, които ние няма да позволим, в последните седмици на това Народно събрание, да останат скрити за обществото “, съобщи Рибарски. Според него има метод отчетът да бъде разискван, без да се разкрива комерсиалната загадка.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР