От правоохранителните органи съобщиха, че заподозреният е действал сам. Бьорнланд

...
От правоохранителните органи съобщиха, че заподозреният е действал сам. Бьорнланд
Коментари Харесай

Брутално Нападение С Нож По Улиците На Осло!

От правоохранителните органи оповестиха, че обвиненият е работил самичък. Бьорнланд акцентира, че към момента не е подготвена да прави заключения за възможни връзки на съветския жител с терористични групи. По време на разпита той обаче признал закононарушението и самичък е определил случая като терористичен акт. " Той сподели, че е желал да извърши нападението и да убие няколко души ", разкри Бьорнланд детайлности от разпита.

На 17 януари, към 13:00 часа локално време, полицията е получила първите сведения за нахлуване против жена в супермаркет " Kiwi " в центъра на Осло. Жената е стояла на опашката на касата, когато нападател я намушква в гърба. След това се опитал да нападна касиера, само че, променяйки желанието си, бяга от мястото на престъплението. Пристигна полицейски патрул, който го арестува пред магазина. Пострадалата жена е в сериозно, само че устойчиво положение, оповестява норвежката телеграфна организация.

" Всичко демонстрира, че дамата е била инцидентна жертва ", цитира организацията представителя на полицията в Осло Руне Улсон. В петък следствието на случая беше трансферирано от полицията на Норвежката работа за сигурност PST.

Руската дипломатическа задача в Осло разполага с информация за самоличността на арестувания съветски жител, сподели Тимур Чеканов, прессекретар на съветското посолство в Норвегия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР