От повече от месец и половина една новина вилнее в

...
От повече от месец и половина една новина вилнее в
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Истината за любовния романс на Анджелина и Гущеров

От повече от месец и половина една вест вилнее в публичното пространство и вълнува светските търсачи на пикантерии. Новината, че плеймейтката Анджелина е новата обич на Християн Гущеров.

По тематиката се изписа какво ли не, само че никоя от двете страни на даде публично изказване до през днешния ден. Потърсена да разяснява следващия слух, а точно, че Гущеров към този момент й е бил шута и я е изхвърлил от вкъщи си, от екипа на плеймейтката ни дадоха ясно да разберем, че в действителност сред тях в никакъв случай не е имало нищо повече от другарство и взаимно почитание.

„ Анджелина и господин Гущеров имат единствено другарски връзки. В диалог Анджелина е споделяла какъв брой учтив и образован е Християн Гущеров и по какъв начин тя доста му се възхищава. Да, в действителност двамата са били доста постоянно засичани дружно, само че постоянно в компанията на доста хора. Честно казано смятахме да не обръщаме внимание на протичащото се, само че когато нещата преминат границата, няма по какъв начин да не се намесим”- разяснява Евелина Николова - пиар на певицата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР