От понеделник всички желаещи да почиват в Гърция вече имат

...
От понеделник всички желаещи да почиват в Гърция вече имат
Коментари Харесай

Глоба от €300 и изгонване от Гърция, ако направите това

От понеделник всички искащи да почиват в Гърция към този момент имат опция да посетят южната ни съседка – само че при строго съблюдаване на редица правила, напомня македонското електронно издание „ Република “, представено от организация " Фокус ".

В страната работят отчасти летищата, а влизането със сухоземен превоз е допустимо единствено през България. Изисква се PCR тест, удостоверение за направена ваксина против COVID-19 или бърз тест.

Но даже когато дойдат до определената дестинация, разпоредбите за почиващите не свършват. Всеки екскурзиант би трябвало авансово да уведоми полицейските органи или туристическата си организация тъкмо кой плаж ще посещава. Така, в случай че бъде открито съществуването на COVID-19 в някой от почиващите, управляващите ще могат бързо да го локализират и да го настанят в болница за сметка на страната. Ако екскурзиант отиде на различен плаж, друг от авансово оповестения, предстои на санкция от 300 евро и ще бъде заставен да напусне страната. Припомня се, че заведенията в Гърция към момента не работят, а след 21:00 часа е в действие вечерен час.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР