От понеделник се очаква влошаване на времето в Гърция с

...
От понеделник се очаква влошаване на времето в Гърция с
Коментари Харесай

Дъждове в цяла Гърция от понеделник, туристите да следят прогнозите за времето

От понеделник се чака утежняване на времето в Гърция с проливни дъждове и стихии, които ще обиден Западна, Централна и Северна Гърция. Дъждовете ще бъдат мощни и в понеделник ще се усетят основно в западните елементи на Тесалия, Епир, Западна Македония и евентуално Йонийско море. Във вторник и сряда ще бъдат наранени още региони. 

Лошото време ще продължи към пет дни и още веднъж ще удари Тесалия, която мощно пострада от наводнения от бурята Даниел.

Министърът на климатичната рецесия и гражданската отбрана Василис Кикилиас свика съвещание за съгласуване на подготовката за допустимо ново утежняване на обстановката във към този момент засегнатите от наводненията региони.

Промяната във времето идва от следобяд в неделя, когато жегите ще стартират да понижават към източните континенти. Бурята ще окупира страната до четвъртък с огромно количество вода за къс интервал от време.

Препоръчително е българските туристи да наблюдават прогнозите за времето в Гърция и при проблем да се обръщат към Дипломатическите задачи за информация и помощ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР