От понеделник (15 април) Централната избирателна комисия започва да приема

...
От понеделник (15 април) Централната избирателна комисия започва да приема
Коментари Харесай

Започва регистрацията на партиите за изборите две в едно

От понеделник (15 април) Централната изборна комисия стартира да приема документи за регистрация на партии и обединения за присъединяване в изборите две в едно на 9 юни за Европейски парламент и за народни представители. 

Ако гласуваме в секция без машини, специалистите считат, че ще има закъснение при излизането на резултатите

Депозитът за присъединяване във всеки от двата типа избори е 2500 лв.. Подкрепящите подписки би трябвало да съдържат минимум 2500 имена на гласоподаватели с годни ЕГН-та. При полагане на подписа си гласоподавателят удостоверява своята идентичност. 

Всеки гласоподавател може да взе участие единствено в един лист за съответния тип избор или единствено в един лист - общ за двата типа избори, когато хората имат изборни права да гласоподават и в изборите за членове на Европейския парламент.

Резултатът на ГЕРБ-СДС е 25,5% от гласуващите. Този на ПП-ДБ е 17,1 на 100

Приемането на документите ще се прави всеки работен ден от 9:30 до 17:00 ч. в постройката на Народното събрание на пл. „ Княз Александър І " №1, във фоайето, вход „ Ларго ". Крайният период за подаване на заявки е 17 часа на 24 април.

 Изборната администрация ще получи повече пари за идния избор България 2 мин. Изборната администрация ще получи повече пари за идния избор  ГЕРБ-СДС води ПП-ДБ с 8 пункта на идните избори България 2 мин. ГЕРБ-СДС води ПП-ДБ с 8 пункта на идните избори  Изборната администрация ще получи повече пари за идния избор България 2 мин. Изборната администрация ще получи повече пари за идния избор  ГЕРБ-СДС води ПП-ДБ с 8 пункта на идните избори България 2 мин. ГЕРБ-СДС води ПП-ДБ с 8 пункта на идните избори
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР