От полунощ отпадна забраната за влизане в България от Турция.

...
Коментари Харесай

Отпадна забраната за влизане в България от Турция

От среднощ отпадна възбраната за влизане в България от Турция. В югоизточната ни съседка беше маркиран най-значителният спад в новорегистрираните случаи на ковид за последните 20 дни. Запазва се и наклонността броят на излекуваните пациенти да надвишава броя на новите случаи.
Временната възбрана за влизане на територията на България беше въведена на 24 април. Изключени от възбраната бяха тежкотоварни коли, транспортни средства със специфичен режим на придвижване, коли, пренасящи хора, нуждаещи се от лекуване и коли, изпълняващи филантропични задачи.

Външният министър Екатерина Захариева предизвести, че даже и след отпадането на възбраната, жителите, пътуващи сред България и Турция, ще бъдат поставяни под карантина във всяка от двете страни при всяко прекосяване на границата, отбелязва БНР.

Междувременно в югоизточната ни съседка беше маркиран най-значителният спад в новорегистрираните случаи на ковид за последните 20 дни. Запазва се и наклонността броят на излекуваните пациенти да надвишава броя на новите случаи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР