От полицията във Враца съобщиха подробности за тежката катастрофа със

...
От полицията във Враца съобщиха подробности за тежката катастрофа със
Коментари Харесай

МВР: Тираджията е виновен за фаталната катастрофа със загинал моторист във Враца

От полицията във Враца оповестиха детайлности за тежката злополука със умрял моторист.
За съдбовния случай заяви първо организация BulNews.



Снощи, в 23.20 часа, е станала злополуката сред влекач „ Ман “ с прикачено полуремарке „ Кроне “ и два мотора - „ Хонда “ ЦБР 600 и „ КТМ “ ДЮК 390. Зад кормилото на тежкотоварната машина е бил С. И. на 69г. от София - дееспособен лидер с категория „ D+E “, със стаж от 30 години като водач. Мотоциклетите са ръководени от 25-годишния Л. П. и 17-годишния А. П., като и двамата са поданици на Враца.
До съдбовния удар се е стигнало поради подхваната маневра от страна на камионджията, който се подхванал маневра на заден ход по ул. „ Георги Апостолов “ и излязъл на бул. „ Васил Кънчов “, по който се движели мотористите. ТИР-ът ги засякъл, при което момчетата не съумели да спрат в точния момент и последвал тежкия конфликт.
При удара на място е умрял 17-годишният лидер на мотоциклет „ КТМ “ ДЮК 390. Той е бил дееспособен лидер, само че не е имал годна категория спадаща към ръководеното МПС, със стаж от 2 години.
25-годишният Л. П. е дееспособен лидер категория „ A “със стаж от седем 7 години като водач, той е потърпевш леко, като е получил охлузвания по левия крайник, прегледан и освободен от Спешното във Враца.
Л. П. и С. И. са тествани за съществуване на алкохол с техническо средство, което е отчело негативни проби. С. И. е пробван и за съществуване на наркотични субстанции с техническо средство, което е отчело негативен резултат.
Причините и вредите са в развой на изясняване, прецизират от Министерство на вътрешните работи.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР