От полицията съобщиха кои са двамата крадци, които за няколко

...
От полицията съобщиха кои са двамата крадци, които за няколко
Коментари Харесай

Дадоха подробности за всички поразии, които тези двамата сътвориха в Бургас за няколко дни!

От полицията оповестиха кои са двамата крадци, които за няколко дни обраха 4 обекта  в Бургас. И двамата са престъпно проявени. Единият е 17-годишен от пловдивското село Нареченски бани, а другият – 24-годишен асеновградчанин. Поразиите им с разкрити вследствие на полицейските дейности на чиновници от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас, Първо и Второ районни ръководства – Бургас.

Първата им записана краба е осъществена сред 13-14 януари. Чрез взломяване стъклопакета на входната врата те са проникнали в бистро, ситуирано в партера на бл. 135 в ж.к. " Славейков ", откъдето откраднали пет мобилни телефона.

На 14 януари посредством строшаване стъклото на входната врата са проникнали в пекарна, ситуирана на бул. " Стефан Стамболов ", откъдето са откраднали сумата от към 920 лева

Както Burgas24.bg заяви Около 1 часа същата вечер посредством взломяване на стъклопакет са проникнали в магазин за пакетирани артикули, ситуиран на бул. " Богориди ", откъдето са откраднали сумата от към 200 лева Нанесената материална вреда по стъклопакета е в размер на 800 лева

Задържаните са създали цялостни признания. Част от откраднатите движимости са открити и конфискувани. Работата по изцяло документиране на незаконната им активност продължава.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР