От петък до неделя (14.10 - 16.10) ще се състои

...
От петък до неделя (14.10 - 16.10) ще се състои
Коментари Харесай

Варненският Октоберфест продължава и този уикенд в квартал „Аспарухово


От петък до неделя (14.10 - 16.10) ще се състои втората част на петото издание на Varna Oktoberfest 22. Фестивалът се организира на своята обичайната локация - парк „ Аспарухово ” на огромната поляна до спортните стадиони. Началото ще бъде обещано на 14 октомври в 18:00 часа с хоротека и специфична лотария с доста награди. Входът е свободен за всички дни.



И през този уикенд на Varna Oktoberfest 22 ще не престават да се леят разнообразни типове немски, чешки, баварски, белгийски, британски бири и доста други разновидности на обичаното питие. Другият значим акцент е, че всички фенове на бирата ще могат да опитат и продуктите на Paulaner и Augustiner - две от достоверните пивоварни с дългогодишни обичаи, участници на Октоберфест.

Освен това посетителите ще могат да се насладят на вкусна храна, музикална стратегия, увеселителен ъгъл с цветни атракциони за дребни и огромни.

Най-големите запалянковци ги чака и продължението на Beer Olympics игри с награден фонд от 150 бири дневно, както и специфичното ретро фото с обичайни баварски носии, където всеки може да си направи фотография за спомен от фестивала.

Повече настояща информация за Varna Oktoberfest 22 може да откриете на на

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР