От петък, 2 август, по кината тръгна Бързи и яростни:

...
От петък, 2 август, по кината тръгна Бързи и яростни:
Коментари Харесай

Бързи и яростни: Хобс и Шоу завладя бокс офиса и хората

От петък, 2 август, по кината потегли " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " . Лично на нас видяното ни хареса и несъмнено можем да кажем, че е се подрежда измежду обичаните ни филми от франчайза.

Всичко, което знаем за " Бързи и гневни: Хобс и Шоу "

Много екшън от Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Идрис Елба

Разбира се, имаше огромен риск филмът да не се хареса на хората, тъй като това е първата продукция, в която не взе участие Вин Дизел, който каквото и да си приказваме е сърцето на " Бързи и гневни ".

Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Идрис Елба и Ванеса Кърби обаче ни демонстрираха, че има още доста самун в тези филми и този spin-off (филм или сериал, произлизащ от към този момент действителен, само че с акцент върху разнообразни аспекти) се оказа доста добра концепция.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hobbs & Shaw (@hobbsandshaw) на Юли 6, 2019 в 1:59 PDT

Не единствено ние, само че и хората го харесват, а доказателствата за това са няколко. Ще стартираме с приходите в бокс офиса. За първите три дни от премиерата си " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " съумя да завоюва 60 милиона $ в Съединени американски щати и 120 милиона в международен мащаб, което прави общо 180 милиона $ .

И всичко това за три дни. Това несъмнено е добра вест за Universal, които похарчиха 200 милиона $ , с цел да осъществят кино лентата. Все още е рано да се каже, само че тези доходи несъмнено открехват вратата за продължение.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Авг 3, 2019 в 7:22 PDT

Другият аспект, в който " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " завоюва, беше публиката. В Rotten Tomatoes рейтингът на кино лентата е 90% - един от най-високите за филм от франчайза на " Бързи и гневни ".
 „ Бързи и гневни: Хобс и Шоу “, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Бързи и гневни: Хобс и Шоу “

Ще съумеят ли Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм да победят Черния Супермен и да спасят света

В CinemaScore пък получи оценка A-. Сайтът интервюира преди малко излезли от прожекцията хора, като ги кара да степенуват кино лентата от F, което е най-слабата оценка, до A, което е най-високата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР