От парламентарната група на Възраждане възроптаха, че мнозинството в Партийния

...
От парламентарната група на Възраждане възроптаха, че мнозинството в Партийния
Коментари Харесай

Възраждане мечтаят да видят Атанасов зад решетки

От парламентарната група на " Възраждане " възроптаха, че болшинството в Партийния дом не е одобрило предлагането им за включване в дневния ред на чуване на шефа на Военно разузнаване бригаден военачалник Венелин Венев.

Припомняме, че от страна на " Възраждане " и предишния път бе посрещната с безмълвие от страна на останалите парламентарни сили.

След като направи изявление от парламентарната естрада, само че предлагането му не бе признато, пред публицисти в коридорите на Партийния дом Костадин Костадинов изясни, че има неща, поради които съпредседателят на ПП-ДБ и водач на ДСБ Атанас Атанасов не би трябвало да бъде в Народното събрание, а мигновено би трябвало да бъде задържан. Кои са " тези неща " водачът на " Възраждане " не уточни съответно.

В България няма настояща правосъдна система, а евентуално ще бъде и претендент за депутат, засегнат е Костадинов.

Той е на мнение, че Атанасов желае да има собствен човек в службите за сигурност. " Възраждане " желаят Атанасов да бъде задържан, спретнат зад решетките, съден, наказан и вкаран в пандиза, а не да стои в Народното събрание и да се явява на предварителни парламентарни избори.

Според него поддръжката, която получават ПП-ДБ от некоалиционните си сътрудници - ГЕРБ и Движение за права и свободи продължава да е налице. Костадинов счита още, че се готвят нови диалози за сформиране на сглобка, която обаче този път да бъде забележима.

От " Възраждане " също са обезпокоени и за финансовото положение на страната.

" Военно разузнаване " упрекна Атанас Атанасов в уронване на авторитет

Атанасов твърди, че е разработван от военното разузнаване поради желаните от него промени в службите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР