От обявиха най-добрите играчи по позиции в италианския елит през

...
От обявиха най-добрите играчи по позиции в италианския елит през
Коментари Харесай

Серия “А” обяви най-добрите по позиции през сезона

От оповестиха най-хубавите играчи по позиции в италианския хайлайф през този сезон. От лигата са създали своя избор въз основата на статистически данни от всички мачове преди последния кръг на шампионата.

Най-добър вратар: Майк Менян (Милан)

е неосъществим измежду всички вратари в шампионата със своите 16 сухи мрежи в 31 турнирни мача през акцията. Френският национал пропусна 6 дуела в Калчото поради интервенция на китката си, само че въпреки всичко съумя да запише най-вече сухи мрежи от всички вратари в, където е позволил едвам 21 гола. За 26-годишния състезател това е дебютен сезон в, като беше притеглен в тима през предишното лято за 15 млн. евро от и съумя да замести напусналия по съвършен метод.

Най-добър бранител: Бремер (Торино)

Бранителят на “биковете ” е едно от откритията през този сезон, като впечатли със мощните си изяви в отбрана и притегли вниманието на някои от огромните тимове в Европа като и. 25-годишният бразилец е записал 33 турнирни мача през акцията, като беше с огромна заслуга за това неговият отбор да е измежду тимовете с минимум позволени попадения - 38. Освен това сподели, че умее да оказва помощ и в офанзива, като се е отчел с 3 гола и 1 асистенция.

Най-добър халф: Марсело Брозович (Интер)

Опитният полузащитник направи следващия си мощен сезон с екипа на “нерадзурите ”. Макар и рядко да попада в светлината на прожекторите, той е измежду основните футболисти на отбора, който изпитва огромни компликации в мачовете, в които хърватинът отсъства. е изиграл 34 турнирни срещи през акцията с 2 гола и 1 асистенции. За отбранителния халф несъмнено може да се каже, че е измежду водачите в състава на Симоне Индзаги.

Най-добър нападател: Чиро Имобиле (Лацио)

Звездата на е на път да стане голмайстор на шампионата за четвърти път, тъй че не е изненадващо, че точно той е разгласен за номер 1 при нападателите. Макар и към този момент на 32 години, италианският национал продължава да демонстрира, че е най-опасният на своята позиция в локалния хайлайф. Той има 27 попадения в 31 турнирни срещи през сезона, като бележи приблизително на всеки 101 игрови минути. Така е в основата на втората най-силна офанзива в шампионата с общо 74 гола, маркирани от “орлите ”.

Най-добър футболист до 23 години: Виктор Осимен (Наполи)

Младият нападател не съумя да се пребори за премията на своята позиция, само че въпреки всичко получи самопризнание за своите мощни изяви във втория си сезон с екипа на неаполитанците. Заради лицевите си фрактури през първата половина от сезона 23-годишният състезател пропусна осем мача, само че все пак съумя да вкара 14 гола и да направи 5 асистенции в 26 турнирни срещи през акцията. След положителното показване на нигериеца за се заприказва за негов трансфер в Англия, където е мечтан от, и.


Снимки: Gettyimages
 “Контра ”: Как ще завършат борбите за купите в Италия и Англия? “Контра ”: Как ще завършат борбите за купите в Италия и Англия? 20 май | 14:29  Милан обра месечните награди в Серия “А ” Милан обра месечните награди в Серия “А ” 19 май | 16:54 Още от Футбол свят  Почетино: Не знам какво е решил Мбапе Почетино: Не знам какво е решил Мбапе 20 май | 17:34 232 1  Холанд зарадвал всички в Борусия със скъпи дарове на прощаване Холанд зарадвал всички в Борусия със скъпи дарове на прощаване 20 май | 16:55 2104 1  Майката на Мбапе: Имаме сделка и с Реал Мадрид, и с ПСЖ, остава Килиан да реши Майката на Мбапе: Имаме сделка и с Реал Мадрид, и с ПСЖ, остава Килиан да реши 20 май | 16:52 1305 7  Гуардиола се отметна от думите, че цялата страна поддържа Ливърпул Гуардиола се отметна от думите, че цялата страна поддържа Ливърпул 20 май | 16:36 2265 1  Рангник има вяра, че след два-три трансферни прозореца Ман Юнайтед може да се върне на върха Рангник има вяра, че след два-три трансферни прозореца Ман Юнайтед може да се върне на върха 20 май | 16:28 1324 2 Виж всички Водещи Новини  Конгресът на БФС дефинира бюджета и тактиката на централата Конгресът на БФС дефинира бюджета и тактиката на централата 20 май | 12:57 15965 115  Михайлов: Това са платени и непотребни митинги против БФС Михайлов: Това са платени и непотребни митинги против БФС 20 май | 13:44 7152 43  Позорно е егото на един министър да заплашва българския спорт Позорно е егото на един министър да заплашва българския спорт 20 май | 16:43 5066 68  Големи изненади и мач сред двата тима на Стоилов за 108-годишнината на Левски Големи изненади и мач сред двата тима на Стоилов за 108-годишнината на Левски 20 май | 10:50 17675 56  Нито един необут на Нито един необут на "Армията " не е бил по-голям от почитателите 20 май | 12:28 12954 75 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР