От няколко седмици насам Камелия обикаля по участия с доста

...
От няколко седмици насам Камелия обикаля по участия с доста
Коментари Харесай

Бременна ли е Камелия? 47-годишната блондинка обикаля по участия с изпъкнало коремче

От няколко седмици насам Камелия обикаля по участия с много изпъкнало коремче, което проличава даже отдолу под не чак толкоз пристегнати тоалети. Това плюс всеобщото усещане, че изпълнителката сякаш леко е напълняла, възобнови нормалните клюки за бременност, видя HotArena. 

От години от време на време се спекулира, че певицата е в очакване на дете, само че за жал подозренията по този начин и не се потвърдиха. А както е известно, Камелия измежду известните дами у нас, които биха крили до дъно или биха се свенели да разясняват както положителните, по този начин и неприятните вести за себе си. Бившата пайнерка намерено е говорила за ужаса, през който е предходна като жена, преживявайки няколко спонтанни аборта. Споделяла е и за аргументите, и за огромната си фантазия да бъде майка. 

" Първият път, когато ми се случи, беше доста психо-емоционален миг. Психиката ми рухна, паднах, плаках, затворих се, отхвърлих се от всичко, от всеки, ненавиждах себе си, живота за няколко дни... Бях на дъното ”, споделяла е Камелия . Тя съумяла да се съвземе благодарение на половинката си Цветин. 
Вторият път, когато научила, че е бременна, Камелия таман се била върнала от отмора на родното Черноморие. Само 20 дни по-късно изгубила плода и още веднъж минала през същия смут. Отново следвали процедури, нов потрес, дълъг интервал на възобновяване... Камелия е безапелационна, че стресът не е повода за спонтанните аборти, написа " Уикенд ". 

„ Физиология – стигам ненапълно и просто плодът стопира да се развива. Не е толкоз от стрес ”, изяснява тя. Певицата намерено е коментирала и какъв брой е сложен този непосилен път за една жена, пък било то и известна. „ Няма нищо елементарно. Но не мога да спра да пребивавам и обичам живота си за това, че при мен се случва мъчно или когато съм поискал и се е случило, не е приключило добре ”, прецизира тя. 

Съсипана от няколко аборта, Камелия и дългогодишният й другар даже са обмисляли осиновяване. Двамата проучвали тази опция, като разговаряли и със свои близки, които са много по-информирани по въпроса. И останали с усещането, че процедурата е сложна в България. „ Има хиляди разновидности човек да бъде родител. Майките, уви, са по-малко от родилките... Аз просто желая да съм майка, без значение по какъв метод ”, отсича Камелия, която през януари ще навърши 48 години.  Именно поради тези нейни думи, издаващи по едно и също време и съкрушението й, и съкровеното й предпочитание да стане майка, феновете й мощно се надяват този път подозренията да се потвърдят. Певицата към този момент не е коментирала слуховете, които се базират най-много на наедрялото й коремче. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР