От няколко дни в мрежата се говори за призрачен клоун,

...
От няколко дни в мрежата се говори за призрачен клоун,
Коментари Харесай

Клоунът убиец във Варна е дело на група младежи

От няколко дни в мрежата се приказва за нереален смешник, всяващ боязън измежду деца във Варна. Твърди се, че обикаля варненските квартали „ Младост “, „ Трошево “, „ Възраждане “ и „ Владиславово “ в късните часове на нощта, съобщи Нова Варна.

Притеснени родители подпалиха обществените мрежи с въпросни по отношение на страховития смешник. Развиват се и голям брой тайни теории. Бяха качени и фотоси, на които се вижда човек, дегизиран като смешник, наподобяващ страховития воин от романа „ То “ на Стивън Кинг.

„ Здравейте, чували ли сте за смешник палач, настоящ на територията на „ Владиславово “ и „ Младост “? Вероятно е слух, популяризиран сред деца на възраст 15-16г. “, написа потребителка във Facebook.

„ Здравейте, В обществените медии се въртят постове на някакъв смешник, плашат децата че обикалял през нощта и отвличал хора, убивал ги… Детето ми го е боязън, уповавам се да е някаква смешка. Прилагам фотоси. Някой знае ли нещо по въпроса? “, написа различен обезпокоен родител във Facebook.

„ Аз чух от щерка ми, нейни съученички са ѝ разказали, само че не знам дали е единствено слух “, написа друга майка по въпроса.

„ Знам го тоя дивак! Споко, безопасен е. Иска внимание. Ако някой го види да му прати доста поздрави от Радо от 12Д бяхме съученици “, споделя Борислав Тодоров.

„ Мда. И аз чух, че изял багра. Десетки младежи се събрали и го “оправили ”, написа друга жена.

„ Кого е умъртвил? На 15-16г не са ли към този момент огромни за сходни истории? “, пита скептично настроена майка.

Някои хора пък допуснаха, че младежи са се въодушевили от задгранични тиктокове и са решили да ги приложат, с цел да плашат хората и да всяват суматоха. А може би децата няма какво да вършат през пролетната почивка?

За случая, тормозил доста родители, е осведомена и полицията в града, която е реагирала съответно.

Медия „ Нова Варна “ се свърза с ОДМВР-Варна, откъдето оповестиха, че няма място за терзание. Вече казусът е безусловно разискан. От полицията показват, че цялата история е дело на група младежи, които към този момент са разпитани. Разпитани са и техните родители. Един от младежите е направил фотография, втори е снимал видео, трети е качвал изявления в интернет.

Така че всички във Варна могат да са спокойни. Клоун – палач няма!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР