От няколко дни насам България не е същата! Имаме си

...
От няколко дни насам България не е същата! Имаме си
Коментари Харесай

Новата Мис България се пусна по бански, но стана обект на критики

От няколко дни насам България не е същата! Имаме си нова миска и това е 18-годишната Александра Кръстева. Мис София завоюва влиятелната корона, както и достойнството да показва родината ни на интернационалния конкурс.

Александра впечатли журито със своята естествена хубост и разсъдък - нещо, което направи усещане и на почитателите ѝ в Instagram.

Там почитателите на новата миска се зарадваха и на последната фотография, която качи - тази по бански:

Въпреки че и под фотографията Александра събира похвали, като да вземем за пример, че " от дълго време не сме имали красива Мис ", се откри и кой да подлага на критика Кръстева. " С по-малко грим си невероятна хубавица! Виждам в профила ти, че постоянно прибягваш до по-тежък грим, а с него се губи от свежестта ти. "

Александра не разяснява нищо, само че тя е и много неопитна, когато приказваме за популярност и подобен интерес. Новата Миска е била абитуриентка тази година, а към този момент е студентка по архитектура, написа Vbox7.

Любопитен факт е, че в действителност Александра е от Шумен. Но точно поради следването се мести в столицата, която показва в състезанието. В Шумен приключва Природо-математическата гимназия в града, а присъединяване ѝ в състезанието е първата ѝ изява като модел.

Александра е упражнявала гимнастика, лека атлетика, спортни и национални танци, плуване, волейбол. Целта ѝ е да остане и да се осъществя в България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР