От няколко дни функционира националната телефона линия на Топлофикация Бургас.

...
От няколко дни функционира националната телефона линия на Топлофикация Бургас.
Коментари Харесай

Топлофикация Бургас разкри национална телефонна линия

От няколко дни действа националната телефона линия на Топлофикация Бургас. На 0700 50 805 всеки клиент на сдружението може да получи информация за услуги, повреди, поправки, настоящо ползване и всичко останало, касаещо сдружението.

     " Решихме да предоставим на клиентите още една комфортна опция за връзка със  служителите  на Топлофикация Бургас. Независимо в кой град се намирате, можете на момента да се свържете с представител на сдружението, който да отговори на Вашите въпроси. " сподели инж. Христин Илиев изпълнителен шеф на Топлофикация Бургас.

    Чрез националния телефон от всяка точка на страната клиентите имат връзка с Топлофикация Бургас. Клиентите с топлинен счетоводител Топлофикация Бургас могат да правят самоотчет и да оповестяват данните от индивидуалнит уреди за дялово систематизиране на националния телефон.

     " На националната линия всеки жител може да подаде сигнал за зародил проблем по топлопреносната мрежа в работно време и в почивните дни. " сподели инж. Христин Илиев.

    Един от клиентите на Топлофикация Бургас Дафина Игнатова показа, че е извънредно удовлетворена от стартирането на национална телефонна линия.

     " Живея в село наоколо до Бургас, където няма добър интернет, а постоянно ми се постанова да диря връзка с Топлофикация Бургас. От години приписвам чартърен апартамент в центъра на града и желая да получавам информация за настоящото ползване на топлинна сила от страна на наемателите. С стартирането на националния телефон на Топлофикация Бургас мога да получавам информация когато и да е, което ме улеснява. Когато нямаше народен телефон, постоянно ми се постановяваше да вървя до центъра на селото, с цел да диря връзка с интернет. Моята къща се намира в гората и мога да разгадавам единствено на сигурна телефонна връзка. " сподели Дафина Игнатова.

    Друг клиент, Георги Миленов споделя, че също живее на село в покрайнините на Бургас и е удовлетворен, че към този момент може да получава информация за повреди и да следи потреблението на парно и топла вода на младата си внучка, която е на 19 години и живее сама в фамилния апартамент в жк. Изгрев.

     " Все още внучката е млада и държим да я научим да пести, за това държа да направляваме потреблението и. Аз не съм " на ти " с новите технологии и по телефона ми е доста по-лесно да потърся информация потребна за него и внучката " сподели Георги Миленов.

    Топлофикация Бургас не възнамерява дълготрайно прекъсване на топлата вода за клиентите преди началото на отоплителния сезон. На 8 и 9 септември е планувано модернизиране на едно от оборудванията, заради което за период от 36 часа ще бъде прекратено топлоподаването за всички абонати  в града.

    От сдружението авансово се извиняват на своите клиенти за породеното стеснение.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР