От НФСБ искат оставката на Волен Сидеров като председател на

...
От НФСБ искат оставката на Волен Сидеров като председател на
Коментари Харесай

НФСБ иска оставката на Сидеров като председател на депутатите патриоти

От НФСБ желаят оставката на Волен Сидеров като ръководител на ПГ на Обединените патриоти. Лидерът на " Атака " нарушил сделките в обединението, съгласно Валентин Касабов. Затова НФСБ снемат доверието от него.

Хората на Валери Симеонов в Народното събрание щели да се съставляват от Касабов и Борис Ячев. Всички прояви и изказвания на атакиста не трябвало да се обвързват с НФСБ.

Хората на Симеонов са ядосани от надписите, които вървят по малкия екран на " Атака " - Алфа. Освен това Сидеров вървял против Обединените патриоти и страната. Неговите ползи, съгласно Касабов, били да брани Русия. Даже работел против България.

Американският милиардер Сорос се преврърна във " зложелател №1 " на Сидеров по телевизия " Алфа ".

" Сорос от десетилетия работи за разбиването на християнството, българската нация и етичност. Той постанова джендъризма и еднополовите бракове. Днес той има собствен вицепремиер в българското държавно управление. Битката против соросоизма е борбата на утрешния ден ", съобщи водачът на атакистите.

Временното помирение, реализирано сред Симеонов и Сидеров било нарушено поради клеветите против водача на НФСБ и Цветан Цветанов.

" Как Сорос още ръководи България Истанбулската спогодба щеше да мине под натиска на ГЕРБ- Цветанов и НФСБ - Валери Симеонов, в случай че не бях се противопоставил гневно. "
Волен Сидеров по телевизия " Алфа "

От НФСБ са гневни, че атакистът твърди, че Симеонов и Цветанов подкрепяли Истанбулската спогодба. Ядосани са и че се твърди, че Валери Симеонов бил вицепремиер на Сорос.

" Коалицията е постоянна ", отсече и Борис Ячев. Нямало да напущат ПГ на Оперативна програма и ръководството.

Това не е първият раздор сред обединените патриоти.

Този месец водачът на " Атака " изиска оставката на вътрешния министър Младен Маринов поради скандал на пътя със брачната половинка си.
Лидерът на НФСБ и вицепремиер Валери Симеонов не поддържа това искане.
Същото направи и водачът на третата партия в дребната коалиция Вътрешна македонска революционна организация - Красимир Каракачанов.

Междувременно от Вътрешна македонска революционна организация не вземат страна в спора Сидеров-Симеонов.

Прекият спор сред Волен Сидеров и Валентин Касабов също не е нов.

Още на 26 юли в стаята на патриотите в Народното събрание имаше скандал. Тогава Сидеров разгласи, че Касабов го е бутнал, тъй като бил раздразнителен. Тогава водачът на " Атака " разгласи, че Касабов му споделил, че той към този момент не бил ръководител на групата.

" Аз съм ръководител на групата и съм определен от цялата група, в това число от него. Ако на него не му харесва, да напусне групата ", сподели Сидеров за Касабов. От своя страна Касабов дефинира думите му като " измислици ". Тогава и водачът на " Воля " Веселин Марешки се беше притекъл на помощ на Сидеров.

Също в разгара на лятото - през юли няколко пъти се покачва напрежението сред съдружните сътрудници. Повод за разкол беше предлагането за нарастване на акциза върху бездимните цигари. Идеята беше на ГЕРБ, само че от Обединени патриоти се оповестиха срещу. По-късно депутатите гласоподаваха по-високия данък.

В началото на туристическия сезон напрежението се увеличи и сред министър Николина Ангелкова и вицепремиера Валери Симеонов - както и предходната година около шумните заведения в " Слънчев бряг " главно. Законопроектът на Симеонов за шума обаче мина в пленарна зала.

Напрежение имаше и вътре в дребна коалиция около противоречивия законопроект за горивата, препоръчан от депутата Емил Димитров - Ревизоро и отритнат от хората в НФСБ. Тогава Волен Сидеров изигра ролята на примирител, с цел да се уталожи тона в групата на патриотите.

Напрежение сред НФСБ и " Атака " в границите на обединението Обединени патриоти породи и около измененията в Закона за приватизацията, на който президентът Румен Радев наложи несъгласие.

В началото на септември НФСБ организира Националния съвет на и се разгласи изрично срещу метода и даже заплаши с излизане от ръководството. От Вътрешна македонска революционна организация също не утвърдиха кадровия метод, само че бяха по-умерени в изявленията си и желаеха събирането на Коалиционния съвет.

Реакцията обаче на Валери Симеонов провокира острия звук на водача на " Атака " и ръководител на ПГ на Оперативна програма Волен Сидеров, който прикани Валери Симеонов да се отдръпна. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР