От началото на месец март ОББ Интерлийз, част от белгийската

...
От началото на месец март ОББ Интерлийз, част от белгийската
Коментари Харесай

ОББ Интерлийз започва партньорство с Ипей

От началото на месец март ОББ Интерлийз, част от белгийската КВС Груп, предлага на клиентите си нови способи за възнаграждение на отговорностите им по договорите за лизинг в следствие от партньорство с „ Ипей “, оператор на системата ePay.bg, и платежната институция "Изипей ".

Наред с обичайните способи за разплащане, клиентите на лизинговата компания към този момент могат да вършат заплащания през системата за електронни заплащания epay.bg, посредством онлайн или мобилно манкиране на обслужващата банка на клиента, както и на място в офис на "Изипей " в цялата страна.

За разплащания през системата еPay.bg клиентът следва да има регистрация на адрес www.epay.bg на номера на контракта си за лизинг. Заплащането на настоящите отговорности може да стане по желание посредством Микросметка или посредством записана в платформата банкова карта.

През онлайн или мобилно банкиране е належащо клиентът да има регистрация в платформата за онлайн или мобилно банкиране на своята обслужваща банка на номера на контракта си за лизинг. Чрез техническата съгласуваност сред обслужващата банка и системата за електронни заплащания еPay.bg клиентът може да заплаща настоящите си отговорности по контракта за лизинг.

На място в офис на "Изипей " в цялата страна клиентът може да заплаща в брой отговорностите по контракта си за лизинг в най-удобния за него офис, които са повече от 2500 в цялата страна.

"В юбилейната за ОББ Интерлийз година, в която компанията отбелязва 25 години сполучлива активност на българския пазар, опцията за прилагане на разнородни способи за погасяване на отговорностите по договорите за лизинг е част от поредицата нововъведения, които предвиждаме за своите клиенти. Огромна част от главните ни цели за годината са решения, които целят оптимално облекчение на клиентите ни при взаимоотношението им с нашата компания “, разяснява нововъведенията Рудолф Кипта, основен изпълнителен шеф на ОББ Интерлийз.

"Наблюдаваме от близко държанието на клиентите си. Няма подозрение, че те избират бързи, комфортни и лесни решения – в съвършен вид такива, които към този момент употребяват или надграждат друга услуга, към която са привикнали. С следващата вълна от нововъведения пестим времето на клиентите ни “, показа Петър Андронов, кънтри управител на КВС Груп за България.

В началото на годината ОББ Интерлийз разгласи, че е първата лизингова компания на българския пазар, която предлага отдалечено сключване на контракт за лизинг посредством мобилно приложение.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР