От МВР-Враца съобщиха в кои населени места в областта са

...
От МВР-Враца съобщиха в кои населени места в областта са
Коментари Харесай

От МВР-Враца съобщиха къде в областта са извършени най-много престъпления

От МВР-Враца оповестиха в кои обитаеми места в региона са осъществени най-вече закононарушения през миналия месец.
По данни на полицията записаните заявителски материали за престъпни закононарушения, по общини на територията на област Враца, са както следва: община Борован – 12 бр., община Бяла Слатина - 46 бр., община Враца – 86 бр., община Козлодуй – 33 бр., община Криводол - 14 бр., община Мездра – 28 бр., община Мизия - 17 бр., община Оряхово – 26 бр., община Роман – 15 бр. и община Хайредин – 9 бр.
Болшинството от записаните заявителски материали за закононарушения срещу собствеността през месец май тази година са съсредоточени на територията на следните селски региони: на територията на районното ръководство във Враца, в община Криводол - в селата Лесура и Ракево, а в община Враца - в село Три кладенци. На територията на районното ръководство в Бяла Слатина - в селата Попица, Алтимир, Габаре, Галиче и Търнава и село Борован. В община Козлодуй най-вече закононарушения са осъществени в селата Бутан и Гложене, а в община Хайредин – в село Рогозен. На територията на районното ръководство в Мездра с връх по престъпни действия е село Долна Кремена, а в община Роман - в село Камено поле.
През месеца, общо на територията на обитаемоте места от общините на област Враца са извършени 55 специализираниполицейски интервенции за противопоставяне на стандартната престъпност. Предупредените лица по чл.65 от Закона на Министерството на вътрешните работи са 652, прецизират от Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР