От МВР-Враца съобщиха подробности за кървавия инцидент. Припомняме ви, че зверската

...
От МВР-Враца съобщиха подробности за кървавия инцидент.
Припомняме ви, че зверската
Коментари Харесай

От полицията във Враца разкриха кой е шофьорът, блъснал и убил учителката Цветана Цекова

От МВР-Враца оповестиха детайлности за кървавия случай.
Припомняме ви, че зверската злополука стана в сряда, към 17.27 часа, на бул. "Васил Кънчов ", а за нея заяви организация BulNews.
Тогава незнайна към оня миг кола, ръководена от непостоянен лидер, удари погрешно пресичащата пътното платно Цветана Цекова на 57 година



Тя бе превозена във врачанската болница, където по-късно умря.



От осъществените оперативно-издирвателни мероприятия е открито, че автомобилът "Ауди " A6, блъснал дамата, е благосъстоятелност на 32-годишния И. М. от Нефела. Колата е била изоставена в гориста околност в землището на селото с подбитости в предна дясна част и по предния похлупак, със счупено предно панорамно стъкло, челен десен фар, както и със свалени регистрационни табели.
В хода на следствието е открито, че возилото е ръководено от Д. Д. на 23 година, който е гражданин на същото село. След кървавия случай младежът е напуснал местопроизшествието и за да прикрие действието е укрил колата, като по-късно - на 25 ноември е напуснал страната.
С 23-годишния мъж е пътувала Х. Д. на 22 години, също от Нефела. Тя е разпитана от служителите на реда, като в детайли е разказала за осъщественото действие.
Работата по случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР