От месец насам водещият на сутрешния блок в бТВ Антон

...
От месец насам водещият на сутрешния блок в бТВ Антон
Коментари Харесай

Хекимян в депресия заради Цънцарова

От месец насам водещият на утринния блок в бТВ Антон Хекимян е обезпокоен, че може да остане без работа. Лятното въодушевление и приятните страсти, насъбрани по време на воаяжите му из гръцките острови през обичайния му августовски отпуск, внезапно били помрачени от надигналото се всеобщо неодобрение против него, оповестява Струма.бг.

Докато Тони беше на екскурзия, в ефира на „ Тази заран “ той бе сменен от колежката си Мария Цънцарова, с която преди време бяха тандем. Впоследствие обаче журналистката се отдръпна от утринния блок, роди две деца, само че неотдавна още веднъж се върнала в малкия екран и била подготвена да работи на цялостни обороти.

Когато Хекимян пуснал молбата си за отпуск, от управлението на медията решили да сложат Мария да го замества вместо Биляна Гавазова, която всекидневно изпълняваше това обвързване. Цънцарова обаче направила двойно по-висок рейтинг от Хекимян и част от гилдията решила да я поддържа тя да стане титулярен водещ в предаването.

През последните две седмици Тони ходел из коридорите на малкия екран като градоносен облак. Не желаел да контактува с никого, а срещите му с Цънцарова били повече от конфузни. Близки до тв водещия издават, че даже пиел слаби успокоителни, защото е общоизвестно, че е работохолик, службогонец и максималист и мъчно преживявал и най-малките проблематични моменти в специалността, камо ли рецесии като тази, през която прекосявал в този момент.

Съчувствие и разтуха Тони намирал най-много в фамилията си – неговите родители и по-голямата му сестра Вера, които живеят в Стара Загора, само че няма и ден, в който да не се чуят с него по телефона. Майка му Златка била най-притеснена за него. Макар че от дълго време желала той да се откаже от утринния блок, тъй като персоналният му живот страдал и щял да остане самичък, без жена, деца и приятели
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР