От Медицинска лаборатория ЛИНА съобщават, че от 13-ти август въвеждат

...
От Медицинска лаборатория ЛИНА съобщават, че от 13-ти август въвеждат
Коментари Харесай

ЛИНА” въвежда по-ниска цена на PCR теста за COVID-19,извършва изследването и по Здравна каса

От Медицинска лаборатория „ ЛИНА ” оповестяват, че от 13-ти август вкарват по-ниска цена на PCR теста за COVID-19  за самонасочили се пациенти.  От 120 лева проучването е понижено на 95 лева Таксата пробовземане и транспортна среда е 5 лева

От „ ЛИНА ” обръщат внимание, че към този момент правят PCR тест за COVID-19 и по Здравна каса против талон-направление, публикуван от доктор експерт. В този случай пациентът заплаща единственото такса пробовземане и транспортна среда.

Важна информация
Резултатите от проучванията са подготвени до 24 часа.Те могат да бъдат съпроводени със документ на британски език, нужен при пътешестване.За дата на проучването се смята датата на взимане на тестът.За проучването няма авансово записване на час.Вземането на PCR проби става в следните манипулационни, като пациентите би трябвало да носят персонални защитни средства – ръкавици и маска.  Гр. Варна ,  ул.„ Мадара ” №22: 07:00 ч. - 16:00 ч. от понеделник до петък, събота -  07:00 ч. - 12:00  ч.
ЛИНА ” е утвърдена от Министерството на здравеопазването за  доказване на COVID-19.  Изследванията в нея се правят от умел екип хабилитирани експерти.

 

 

 

 

* обява
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР