От малка съм смятала, че не съм красива, така че

...
От малка съм смятала, че не съм красива, така че
Коментари Харесай

Яна Маринова разкри най-големия си ужас: Гаджето ме простреля в крака

От дребна съм считала, че не съм красива, тъй че когато започнаха да ме считат за красива, разбрах, че е доста хубаво! За мен е поза да си красива и да отричаш. Това разкри по Нова тв пред Мариян Станков - Мон Дьо актрисата Яна Маринова, съобщи " Пик ".

" Когато бях на 16 беше най-трудното време в живота ми. Шляех се по улиците от 12-годишна. Бях като момче, непрекъснато се биех. Съвсем естествено, на 16 се влюбих в най-красивото момче на  квартала. И тогава станах жертва на принуждение. Не че съм го преживявала изключително, само че... Всичко стартира с пестник. Един по-силен се усеща като стопанин над по-слабия. Това продължи 8-9 месеца. И най-сетне ме простреля в крайници. Остави ме в болничното заведение и изчезна... Аз съм от тежките случаи. Нямаше кой да ми покаже кое е естественото. В тази страна закононарушението беше всекидневие. Тогава нямаше просвета, нямаше театри... Тогава се опасявах, само че не чак толкоз доста. Явно по тази причина съм се избавила. Знаех, че просто би трябвало да изчакам и да намеря метод да избягам. По-лошото е, че аз му простих и продължих да пребивавам по този метод. По-късно срещнах други хора и те ми наляха ум в главата ", описа Яна.

Тя разкри, че съумява да избяга от насилника си, когато усеща, че той е слаб. " Стратегията ми беше да изчакам. Трябваше да устоя. Знаеш ли, че в случай че отидеш в полицията с избити зъби и подаваш недоволство, те викат мъжа, той написа показания, само че след това той те намира и те спуква от пердах. Държавата не преследва тормозителя. Всяка четвърта жена в България в живота си е била насилвана! ", разяснява актрисата. 

" Докато си наоколо до насилника, той ти въздейства. Ти се страхуваш и не можеш да вземеш вярното решение. Затова моят съвет към дами, подложени на принуждение е, да бягат. Щом намерят пари, незабавно да бягат и да се свържат с организации, защитаващи правата на дамите ", добави тя. 

Актрисата разкри още: " Най-много ме плашат тъпите хора. И тези с подправения морал. Освен това имам детектор в себе си за подправените, неискрените хора. Могат да се разплачат пред теб за едно коте, а в душите си да са подли и мръсни ".

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР