От любов към баща си звезда от TikTok пусна нов

...
От любов към баща си звезда от TikTok пусна нов
Коментари Харесай

От любов към тати: Мафиотска дъщеря пусна парфюм с името на боса на Неаполитанската мафия

От обич към татко си звезда от TikTok пусна нов парфюм, носещ неговото име. Интересното обаче е, че той в миналото е бил кървясъл необут на неопалитанската мафия.

Нунция Джулиано сподели на почитателите, че пазаруването на O Liò е идеалният метод да покаже почитание към татко си Кармине Джулиано.

Самият той обаче беше надълбоко забъркан в брутална нарковойна в града през 80-те години

„ Огромни благодарности на тези, които демонстрират толкоз доста обич, обвързаност и почитание към татко ми “, написа тя откакто разпродаде първата партида от парфюма.

Член на мафиотската династия Джулиано, основана в квартала Форчела на Неапол, Кармине се сприятелява с Диего Марадона когато той играе за Наполи през 80-те години на предишния век. Той е прочут с това по какъв начин театралничи за фотография с аржентинеца във ваната във формата на стрида на фамилията му.

За някои в Неапол Джулиано е национален воин. Той се грижи за благосъстоянието на бедните поданици и се  причисли към братята си в смъртоносна война със съперничещи си кланове в мафията „ Камора “ в Неапол.

Тя доближи своя връх през 1983 година, когато бяха убити 238 души

Преди да почине от рак на гърлото през 2004 година, той имаше щерка от сестрата на Рафаеле Столдер, различен необут на клана в Неапол. След гибелта му, кланът Джулиано е отслабен от арести, насилствена гибел и редица членове, които предават доказателства на полицията.

Снимките на боса, оповестени от щерка му за нейните 15 000 почитатели в TikTok, бяха признати с възторг. Един консуматор го назова „ в действителност великодушен благородник “, а различен написа:

„ Мъже на достойнството като вашия татко, с същински полезности, които се грижеха за хората си и бяха харесвани от всички, към този момент не се раждат. “

Мнозина направиха похвали на Нунция за приликата й с татко й. Той постоянно се снимаше облечен в сако и вратовръзка.

След позитивната реакция към фотосите на татко си, Нунция пусна „ O Liò “, редуциране от „ O Lione “ или Лъвът – псевдонимът на Кармине

„ Купувайки този мирис, вие показвате почитание към татко ми, тъй като сте получили почитание от него “, написа тя.

Нунция дава обещание да пусне още една партида, откакто първата е разпродадена.

Ароматът не е получил всеобщо утвърждение. Франческо Емилио Борели, ляв опозиционен политик, сподели:

„ Едно е, че Нунциа Джулиано желае да си спомня и да уважава татко си уединено, даже в случай че той е бил необут на един от могъщите кланове в Неапол. “

Източник: The Times/Превод: SafeNews

Още вести четете в категорията Свят 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР