От Лондон официално обявиха, че са започнали преговори с Киев

...
От Лондон официално обявиха, че са започнали преговори с Киев
Коментари Харесай

Лондон и Киев в процъфтяващи отношения в дигиталната търговия

От Лондон публично оповестиха, че са почнали договаряния с Киев за унищожаване на бариерите пред цифровата търговия. Тази самодейност е част от напъните на Англия да поддържа Украйна след нахлуването на Русия в страната.

През месец май английските управляващи отстраниха всички мита върху украинските артикули и в този момент се стремят да улеснят търговията в цифровото пространство.

„ Обединеното кралство стои един до друг с Украйна и ще употребява търговията като добра мощ, с цел да помогне на страната да възвърне модерната си стопанска система след тази варварска война “ - разгласи министърът на интернационалната търговия Ан-Мари Тревелян.

„ Нашето партньорство с Киев ще помогне на Украйна да обезпечи на жителите си по-светли дни. Ние ще продължим да вършим всичко по силите си, с цел да защитим украинските работни места, занаят и фамилии “ - акцентира Тревелян.

Тя посочи и че Англия и Украйна ще се стремят да подобрят успеваемостта на цифровата търговия, като си взаимодействат в сфери като осъществяването на електронни преводи и в потреблението на електронни подписи.

Тревелян даде съответен образец: За 2020 година близо три четвърти от износа на Англия за Украйна са представлявали цифрови услуги.

Борислава Кирилова

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР