От Левски отрекоха информациите, че президентът на Славия - Венци

...
От Левски отрекоха информациите, че президентът на Славия - Венци
Коментари Харесай

От Славия не е постъпвала официална оферта за Краев

От Левски отхвърлиха информациите, че президентът на Славия - Венци Стефанов е предложил на " сините " да вземе Андриан Краев без трансферна сума, против опрощаване на дълга за счупените седалки на стадиона в " Овча купел ".

" Никой от Славия не се е свързвал с нас и не ни е предложил сходна оферта ", обявиха високопоставени източници от синия клуб, представени от " Мач Телеграф ". Според тях, босът на " белите " Венци Стефанов самичък е пуснал в медиите тази оферта, без да е приказвал въобще с факторите на " Герена ".

Както е известно, Анди Краев завърши много безславно кариерата би в Левски. Доскорошният капитан бе отлъчен, откакто отхвърли да подпише нов контракт. Той бе отхвърлен от първия отбор и не пътува за лагера в Турция. В момента Краев се готви с дублиращия тим под управлението на Елин Топузаков и чака оферта, която да бъде призната и от Левски. Краев нямаше шанса на другия " въстаник " - Жереми Петрис. Десният бек също отхвърли да възобнови контракта си и упрекна управлението, че не почита своите футболисти с унизителни оферти за продължение на договорите. Петрис обаче си откри бързо тим, като подписа с белгийския Шарлероа.
 Левски се прибира през днешния ден от лагера си в Турция
Левски се прибира през днешния ден от лагера си в Турция

Костов би трябвало да приказва с медиите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР