От лагера на националния отбор на България по футзал призовават

...
От лагера на националния отбор на България по футзал призовават
Коментари Харесай

Националите по футзал призоваха за подкрепа на мачовете им във Варна

От лагера на националния тим на България по футзал приканват за повече фенове в зала „ Конгресна ” в ДКС във Варна за идната евроквалификация в нашата група D против отборите на Андора  (29 януари), Сан Марино  (30 януари) и Албания  (1 февруари). Срещите ни са с начален час 20:00.

„ Каня всички, които желаят, да дойдат и да ни поддържат. Входът за мачовете е безвъзмезден. За нас е от извънредно огромно значение поддръжката.  Не бива хората да си вършат неправилни изводи от имената за тимовете на Андора, Сан Марино и Албания. Целият спортно-технически щаб направихме извънредно добър скаутинг на тези отбори. Андора и Сан Марино са полупрофесионални, за разлика от нас, които сме дилетанти. От друга страна, тяхната непосредственост на едната с Испания, а на другата с Италия, дефинира стила им на игра. Можем да победим единствено с упоритост, предпочитание, борбеност, дух и с поддръжката на публиката ”, разяснява асистент треньорът на националния ни тим Вили Крачанов в изявление за Дарик Варна. 

Отборът на Албания се приема като най-сериозният от трите ни противници, против който можем да срещнем най-големи проблеми. Хубавото е, че по стратегия  България играе с албанците в последния си мач в събота.

Националът Йован Станкович ще пропусне първия мач от нашата евроквалификационна група против Тима на Андора на следващия ден. Причината за това е, че изтърпява наказване. Той ще бъде на линия за идващите два дуела с отборите на Сан Марино и Албания.

Междувременно стана ясно, че от разширената група на националите ни отпадна вратарят Тодор Малинов.

Групата на България:
Вратари: Исмет Хаджиев, Станислав Иванов, 
Полеви: Бойчо Марев, Павлин Кузов, Алексей Степанов, Димитър Цветанов, Марко Костич, Пламен Стойков, Георги Карагеоргиев, Владимир Бахъров, Юли Спасов, Йован Станкович, Мартин Недков, Благовест Марев.

Програмата:
29.01
17:30, Албания-Сан Марино
20:00, Андора-България
30.01
17:30, Андора-Албания
20:00, България-Сан Марино
01.02
17:00, Сан Марино-Андора
20:00, България-Албания

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР