От Кюстендил също показаха, че продължават да стоят зад Борислав

...
От Кюстендил също показаха, че продължават да стоят зад Борислав
Коментари Харесай

Подкрепата към Борислав Михайлов се увеличава

От Кюстендил също демонстрираха, че не престават да стоят зад Борислав Михайлов. Президентът на Велбъжд Васил Русаков е убеден, че и тези, които се пробват да осъществят промяна в своите клубове би трябвало да са наясно, че ще могат да я реализиран много по-бързо и сполучливо благодарение на сегашния президент и неговия екип в централата, оповестява " Меридиан Мач ".
След като Левски бе първият клуб, който публично издигна кандидатурата на Михайлов за президент на БФС за четвърти мандат в деловодството на централата, през вчерашния ден Славия, Пирин Разлог, Места Хаджидимово, Хебър и Арда направиха същото.

Сред първите, които публично показаха своята поддръжка за именития вратар бе Локомотив (Пловдив), чийто президент Христо Крушарски на процедура съставлява и Рилски състезател. Арда Кърджали също е част от вълната на утвърждения за сегашния началник, а през вчерашния ден в нея се вля и шефът на Верея Галин Михайлов.

Локомотив (София) също взе страната на Боби, само че актуалният „ железничарски " клуб е нов и сега е в листата на чакащите да бъдат признати за пълновръстен член на БФС. „ Червено-черните " ще могат да гласоподават едвам на идващия конгрес на централата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР