От кой отбор сте, генерал Мутафчийски? Този въпрос бе зададен

...
От кой отбор сте, генерал Мутафчийски? Този въпрос бе зададен
Коментари Харесай

От кой отбор е генерал Мутафчийски?

От кой тим сте, военачалник Мутафчийски? Този въпрос бе заложен на началника на Оперативния щаб след постоянния му брифинг, в който той оповестява за новите случаи на инфектирани с ковид.

" Не виждам футбол, в никакъв случай не съм се интересувал от този спорт ", сподели пред " Марица " професорът, който разсънва всяка заран България със сводките от фронта на епидемията.

Шефът на спешния щаб обаче харесва доста ски и плуване. " Също по този начин и всевъзможни други водни спортове ", разкри професор Мутафчийски.

" Далеч съм от спорта ", сбит беше неговият заместител в щаба и началник на Националния център за заразни и паразитни заболявания проф. Тодор Кантарджиев.

За шефа на Националния действен щаб се знае че е родом от Дупница и има над 30 години стаж в армията като боен доктор. Затова и двата най-логични отговора за обичан отбор бяха Марек или ЦСКА. Макар тимът от Дупница в този момент да рита в Югозападната трета лига, по-възрастните почитатели помнят по какъв начин през 1977 година Марек удари немския исполин Байерн на своя стадион в мач от шампионата за купата на УЕФА с 2:0, а на идната година надделя с 3:2 шотландския Абърдийн, воден от великия Алекс Фъргюсън.

Междувременно съумя да вдигне и националната купа, побеждавайки ЦСКА на финала. Армейците пък бяха вторият евентуален обичан тим, поради обвързаността на генерала с военните.

Двамата са надалеч от тъгата на премиера Бойко Борисов, който на един от брифингите в Министерски съвет обществено призна, че доста му липсват мачовете. Заради спрените футболни шампионати и европейски шампионати той не може да гледа обичаните си тимове Реал (Мадрид) и Челси.

Извънредните ограничения поради епидемията отхвърлиха премиера и от мачовете с ветераните на Витоша от Бистрица, където Борисов води офанзивата с №13 на гърба.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР