От Конго не престават да следят кариерата на Брадли Мазику.

...
От Конго не престават да следят кариерата на Брадли Мазику.
Коментари Харесай

Конгоанците възлагат големи надежди на Брадли Мазику от ЦСКА

От Конго не престават да наблюдават кариерата на Брадли Мазику. Левият бранител на ЦСКА към този момент два пъти бе поканен в националния тим на страната, написа " Меридиан мач ".

Той е дал кардиналното си единодушие, само че отхвърляше за лагерите през есента, с цел да може да се концентрира върху представянето си с " алената " фланелка.

" Брадли Мазику дойде в ЦСКА на 20 август. Младият бранител, който е от школата на Лориен, направи първите си стъпки в шампионата на България пет дни по-късно против Дунав, а след това игра и едно полувреме в дербито на София против Левски. След това стана титуляр - статут, който той не остави повече ".

" На 23 години, той би трябвало да узрее още за защитната игра, само че по всичко наподобява, че му следва добра кариера. Контактът сред него и националния селекционер бе сбъднат от скаутите в Европа, като роденият в Орлеан футболист се е изказал положително за опцията да облече националната фланелка на " алените дяволи ", написа за него осведомителната организация на Централна Африка.
 Отбор от Реюнион с някогашни играчи на Левски и ЦСКА хвърли бомбата за Купата на Франция
Отбор от Реюнион с някогашни играчи на Левски и ЦСКА хвърли бомбата за Купата на Франция

Сент Пиеруз победи втородивизионния Ниор като гост
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР