От Клуба на привържениците на Ботев (Пловдив) призоваха всички фенове

...
От Клуба на привържениците на Ботев (Пловдив) призоваха всички фенове
Коментари Харесай

Феновете на Ботев Пловдив излизат на протест срещу общината

От Клуба на последователите на Ботев (Пловдив) приканиха всички почитатели на " жълто-черните " да се съберат пред община Пловдив на 22 септември, с цел да потърсят отговори за завършването на стадион " Христо Ботев ". Според последователите на " канарчетата " възложителят, проектантът и изпълнителят на плана не удостоверяват изрично, че отпуснатите средства за довеждане докрай на оборудването ще бъдат задоволителни за цялостното създаване на козирката на стадиона. 

" Уважаеми Ботевисти,
месеци наред представителите на почитателите се пробват да получат удостоверение за това, че 37 милиона са задоволителни и за цялостното довеждане докрай на козирката над четирите трибуни на Колежа. Въпреки това възложител, архитект и реализатор изрично не желаят да се ангажират с отговор на този въпрос, а на последните срещи част от виновните лица даже не участват.

Очевидно никой от тях не осъзнава, че стадион без напълно приключена и покрита козирка е недопустим за цялата " жълто-черна " общественост!
Затова дано на 22.09 всички ботевисти, които желаят да видят Колежа във типа от плана, да дойдат пред община Пловдив в 18:30 часа и да изискат отговор от страна на Здравко Димитров, Пламен Райчев, арх. Георги Савов и Илиян Филипов.

Надяваме се, че въпросните господа ще намерят време и храброст да дойдат пред жителите на Пловдив и да дадат явен отговор на въпроса ще има ли изцяло приключена козирка на Колежа! ", гласи известието на Клуба на последователите на Ботев. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР