От какво най-много ги е страх промяната“? От това, че хората

...
От какво най-много ги е страх промяната“?
От това, че хората
Коментари Харесай

От какво е шубето на „промяната“

От какво най-вече ги е боязън „ смяната “?
От това, че хората ще осъзнаят, че единственото променено в България откогато те са на власт са цените. Едно яйце струваше 28 стотинки, в този момент е 56 стотинки. Млякото в този момент коства двойно. Кашкавалът е на двойна цена, краставиците, доматите и т.н… И никакво нарастване на приходите не може да компенсира големия растеж на цените.

Наскоро бях за малко в болница и един възрастен човек от моята стая ми се „ похвали “, че станал по-силен при „ смяната “. Преди да дойдат те на власт, едвам носил с двете ръце покупки за 100 лв., а в този момент си ги носи с лекост единствено с едната ръка. Не е смешно! Много е тъжно! Опитват се да ни излъгват, че са ни вдигнали приходите, а в действителност с обезценените пари се купува доста по-малко в сравнение с преди.

Ужасяват се от мисълта, че на всяка каса, във всеки магазин, всеки човек внезапно ще осъзнае, че за безумно високата сметка има отговорен. И тогава, къде мислено, къде на глас ще стартират да се чуват „ благословии “ по адрес на „ смяната “, а може би и на техните родственици.

Трите кръгчета на моята графика са трите пъти, когато Асен Василев и „ смяната “ бърникат в бюджета на страната. След всеки идващ път, инфлацията става все по-голяма и по-голяма. И не им е отговорна нито войната, нито интернационалното състояние. Инфлацията скача от 2% на близо 10% още преди Русия да нападне Украйна.
Виновно е празното им, без покритие самочувствие! А сметката им я плащаме всички консуматори на касата в магазините.

Скоро има избори…

Делян Добрев, коментар във фейсбук
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР