След официалното шествие по случай победата за Купата на България,

...
След официалното шествие по случай победата за Купата на България,
Коментари Харесай

Канарите празнуваха в Emporium Hotel

След формалното шествие по случай успеха за Купата на България, футболистите на ФК Ботев Пловдив отпразнуваха своя трофей в най-луксозния петзвезден хотел в България. Там те се наградиха за големия труд и положените старания през сезона с коктейл в единствения по рода си в България Champagne Bar & Cocktail Lounge. По-късно празненството продължи в изискания ресторант на хотела – Torro Premio, където позитивните страсти продължиха до късните часове.

Още с идването си първенците се снимаха със свои фенове пред първокласния хотел, като не пропуснаха да вдигнат своя скъп трофей за наслаждение на почитателите. ФК Ботев Пловдив може да се похвали с една от най-лоялните и отдадени агитки в българския футбол! Благодарение точно на голямата поддръжка на почитателите през годините тимът се стреми да предлага все по-качествен и атрактивен футбол. Тази година тези старания бяха възнаградени и най-сетне Купата на България е в ръцете на героите на ФК Ботев Пловдив.

Ръководството на тима се довери за своя празник на The Emporium Hotel Plovdiv – MGallery Collection, който е потвърдил своята поддръжка към българските спортисти. Известен още като „ Хотела на звездите “, той предложи на първенците същинско звездно посрещане! Екипът на домакините се погрижи да достави на спортните герои на Пловдив същинско петзвездно преживяване!

Припомняме ви, че ФК Ботев Пловдив е най-старият български футболен клуб и е притежател на Купата на България през 1962, 1981, 2017 и 2024 година. На финала първенците победиха футболистите на ФК Лудогорец Разград с 3:2 в София.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР