От известно време се знае, че любимата манга и аниме

...
От известно време се знае, че любимата манга и аниме
Коментари Харесай

Дан Хармън ще напише новият сценарий за филма One Punch Man

От известно време се знае, че обичаната манга и аниме поредност One Punch Man ще получи кино акомодация, само че новото е, че съавторът на Community Дан Хармън, дружно с сътрудника си от " Рик и Морти " Хедър Ан Кембъл, към този момент са привлечени като сценаристи, заяви IGN.


Проектът е управителен от Джъстин Лин от поредицата Fast, а сюжетът е предаден на новата двойка, като Хедър Ан Кембъл удостовери това в неотдавнашен пост в X.

За всички, които не са осведомени с One Punch Man: това е роман за плешив мъж с необяснима мощ, който може да завоюва всяка борба, както подсказва името, с един удар. Поредицата е доста повече комедия, в сравнение с обичаен екшън шонен, като основният воин Сайтама е най-много отчаян от неналичието на провокации, които тази дарба му дава, до момента в който се пробва да живее комфортния си, само че уединен живот.

Поредицата стартира през 2009 година като уебкомикс от основателя One, а по-късно е обновена с нови илюстрации от Юсуке Мурата, защото известността ѝ нараства.

Аниме поредицата стартира през 2015 година, в началото ръководена от Madhouse, само че по-късно е предадена на J.C. Staff за идващите сезони.

Хедър Ан Кембъл написа за малкия екран от 2008 година насам, като има участия в SNL, The Eric Andre Show и други, както и съизпълнител на Rick and Morty от 2022 година и съорганизатор на подкаста Get Anime " d. Дан Хармън написа за филми и телевизия от 1999 година насам. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР