От известно време феновете на една от най-известните двойки, Алекс

...
От известно време феновете на една от най-известните двойки, Алекс
Коментари Харесай

Алекс Петканова отпразнува своя рожден ден със щуро парти, но без Дани

От известно време почитателите на една от най-известните двойки, Алекс и Даниел Петканови, се питат дали дамата са разграничени. Причина за това е, че те все по-рядко качват общи фотоси в обществените мрежи.

В навечерието на 28-ия рожден ден, в петък вечер (28.01.22г.) Алекс Петканова направи ваучър в столично заведение, на което Дани не участва.

В своята история във Фейсбук инфлуенсърката показа по какъв начин чества най-вече в женска компания. На фотосите и видеата се видяха нейни приятелки и колежки, само че не Лудия кореспондент, както назовават Дани Петканов.

На 31-ви януари тя пък чества рождения ден на сина си Габриел, който навърши 3 годинки. В постовете й в обществената мрежа, таткото не участва по никакъв метод.

Именно това кара доста хора да считат, че нещо сред двамата не е наред.

Ето какво написа тя в Instagram:

" Иска ми се сега да съм на мястото на Габриел. През детските му откровени очи да виждам света без граници и лимити. Да бъда лека от вътрешната страна, да получавам безусловна обич.
За благополучие, с помощта на децата ни, имаме опция да съпреживяваме настроения и страсти още веднъж и по-осъзнато. Децата са смисъл! "

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР