От Израждане даже се похвалиха, че те са били причината

...
От Израждане даже се похвалиха, че те са били причината
Коментари Харесай

Защо не говори пред българския парламент ли? Защото българският парламент мяза на руски цирк

От Израждане дори се похвалиха, че те са били повода Зеленски да не приказва пред българския парламент. В превод: гордеят се с това, че те са повода българският парламент да стане за смях пред целия свят. 

За няколко копейки повече…

Разбирам жаждата за пари и за власт. Разбирам, че всякакви хора са имали тежко детство и са се зарекли да съумеят непременно. Разбирам, че имат защо да си отмъщават на целия свят.

Разбирам и че презират народа, до момента в който му изясняват по какъв начин всичко в негово име вършат. 

Но не разбирам по какъв начин съумяват да изключат обикновеното си възприятие за самозапазване. Дали не е преяждането с власт и пари – то да изключва здравия разсъдък? 

Какво имам поради ли? Имам поради, че геополитическата конюнктура не просто приказва, а напряко крещи, че тия хора са в губеща позиция, само че те не стопират да се инатят. Да, господарите им в този момент им държат сметка и им дават пари, само че скоро няма да ги има. Господарите им няма да ги има. Губернаторката или ще се омете, когато кремълският деспот загуби войната, или ще стане по-ниска от тревата, богатства, богатства. 

На какво се надяват – да захлебят колкото се може в този момент, а след това – да се отдръпват на безшумно и топло и да си харчат парите? А, в случай че им потърсят сметка – по този начин се прави нормално с колаборационистите по време на война. Да се оправят, техен проблем. 

Но това, което натвориха тук, ще остане с мазното си леке в историята на страната ни. 

Традицията е Зеленски да приказва пред Народното събрание на страната, която посещава. В България се наложи да наруши тази традиция. И това не е мотив за горделивост. Срамно е, че хората трябваше да го предпазят от Народното събрание, тъй като там щеше да бъде очевидец на съветски цирк от Израждане и столетниците. 

Представяте ли си по какъв начин изглеждаме в профил: страната, в която Зеленски – който сплотява Европа и света – не приказва пред Народното събрание, тъй като там са му подготвили комичен „ капан “ – да го атакуват и наскърбяват. Жалка картинка. Та да, можем към този момент да се срамим по-малко, след визитата през вчерашния ден, само че за горделивост е прекомерно рано да се приказва – когато имаме партии, които не съставляват нищо друго, с изключение на един елементарен, долнокачествен съветски цирк. 

Че и се гордеят с това. 



Не забравяйте, че когато на 29 юни беше обявено, че руснаци са умъртвили българи на украинския фронт, почитателите на Израждане се радваха. Те се назовават „ патриоти “, апропо. И считат всеки, който не целува подметките на кремълския гном за НЕ-патриот. 

Четирима бесарабски българи от Болградски регион починаха на фронта през месец юни. Четирима. Александър Макаев, Александър Абажи, Дмитрий Димчев, Иван Димитров. 

Тази вест докара до възторг от наслаждение почитателите на Копейкин. Радваха се, че руснаците са погубили четири български живота. Злорадстваха, кълняха, радваха се, пенявиха се, плюнчиха се от наслаждение. 

Копейкин и почитателите му, в това време, защитавайки кремълските опорки, се пробват да употребяват бесарабските българи в Украйна, като претекст да имат искания към протичащото се, заявявайки, че желаят мир. Но се радват, когато руснаците избиват същите тези българи. Значи какво са копейките и Копейкин? Двуличници. 

Като за тях това значи „ мир “, апропо – да се даде на кремълския гном с обувките на платформи да си вземе каквото желае от Украйна и да пороби народа ѝ, правейки го част от ла*няната си държавица или вкарвайки го под свое въздействие. 

Разбира се, виждайки смелостта на украинците и сравнявайки я със личната си плашливост, копейките, Копейкин и цялата им група от тролове, още повече ги намразват и стартират да насочват още талази от воня в тяхна посока. Но това е най-многото, на което са способни – да пращат талази от воня. На никой украинец не му пука за Копейкин и копейките му.

Радвайки се, че русия убива българи, те в това време повтарят лъжите, че Украйна била убивала българи през 2014 година Дори да беше правилно, а то не е, какво значи това? Че на русия ѝ е позволено да убива българи, по този начин ли? Даже я приветстват. 

Но е реалност, че в Украйна български се учеше още от деветдесетте, а руснаците не разрешиха проучването му в окупираните територии, само че това са детайлности, които те няма по какъв начин да ги знаят. Както и подправената информация, че украинци са „ убивали българи “, нямаше да им промие мозъците, в случай че знаеха по какъв начин да ги употребяват. 

Гледат в всякакви незнайни уеб сайтове, цялостни с конспирации и неистини, а стандартните медии назовават „ лъжливи “. Не, неуважаеми, лъжат медиите в обичаната ви русия, тъй като там е тирания, тук сме свободни и колкото и да има менте медии, има и нормални; и в случай че имахте навика да си употребявате мозъка, щяхте да знаете по какъв начин да ги намерите, а не да се самопринасяте в жертва на най-обикновени измамници като тези, дето карат бабите да хвърлят пари през терасата. 

Да вярваш на подправени уеб сайтове и на политици, хващани неведнъж в неистина, на имунизирани антиваксъри и съперници на еврото, спестяващи в евро, купуващи жилища на синчетата си за по 200 бона с пари, дето не са ги заявили, да вярваш на такива е ВЪПРОС НА ИЗБОР. Да игнорираш здравия разсъдък е ВЪПРОС НА ИЗБОР също. 

И този избор, в цялата история на човечеството, е потвърдено, че се прави от едни и същи хора още веднъж и още веднъж – необразовани, неудовлетворени от живота, чакащи нещо хубаво да има се случи, само че нежелаещи да работят за него, чакащи някаква външна мощ да пристигна и „ да ги избави “, „ да им помогне “, да им налее в джоба и в устата. Мързели, необразовани, изплашени от света, тъй като не го схващат, озлобени против него. Омразата им е единственото, което имат. И си я употребяват. 

А, в случай че другите в Народното събрание си питат ушите и по-лошото – в случай че има такива (а то има в нашия парламент), които си фантазират, че могат да „ употребяват “ фашистите, когато им е сгодно – за протестче тук, за извиване на ръцете – там, да не не помнят, че фашистите постоянно излизат отдолу под ръката на настойниците и основателите си и им се качват на главата, мачкат ги и в последна сметка ги унищожават.

Та, внимавайте какъв брой ще ги оставите да си разиграват съветския фашистки цирк в българския парламент, след един миг нататък нещата стават необратими даже за вас, дето се мислите за страшни политически манипулатори. 
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР