От Инициативния Комитет за промени в БФВ направиха своята равносметка

...
От Инициативния Комитет за промени в БФВ направиха своята равносметка
Коментари Харесай

От ИК за промени в БФВ направиха равносметка след Общото събрание

От Инициативния Комитет за промени в БФВ направиха " своята равносметка " след провеждането на общото заседание на БФВ на 13 март. От Инициативния комитет показват задоволеност от резултата от извършените избори и чакат да могат скоро да разгласят " първите нови сътрудници на Федерацията, както и избор на основни фигури, които да оглавяват обособените посоки ".

Ето цялостния текст на известието на Инициативен комитет:

" От: Инициативен комитет за привикване на изключително общо заседание на БФВ

Относно: Общо заседание на БФВ, 13.03.2020

Уважаеми публицисти,
Скъпи волейболни деятели,
Драги последователи на волейбола,

 Общо заседание на БФВ @@@

Близо седмица след провеждането на общото заседание на БФВ този петък, бихме желали да представим и своята равносметка. А тя е - реализиран неоспорим триумф и цели, няколко месеца след началото на самодейността за промени.
Общото заседание се състоя в условия на добра представителност и в наличието на повече от 80 делегати. Резултатът от извършените избори е извънредно удовлетворяващ. В новия Управителен съвет на БФВ, влязоха огромна част от лицата, застанали зад самодейността за смяна в БФВ.

В УС също по този начин са и хора със стабилен управнически опит и контакти, които могат и имаме вяра ще бъдат скъп актив за бъдещото сполучливо действие на БФВ.

С подобен състав имаме налице всички предпоставки за реализация на декларираната авансово стратегия, с нейните съществени насоки:
- Развиване на работеща конструкция, с стимулирани експерти
- Прозрачност на ръководството и открита връзка с медии и общност
- Фокус върху детско-юношеските школи и работата с подрастващите
- Подобряване продукта на националните шампионати
- Подобряване работата с сътрудниците на федерацията и разширение сферите на взаимоотношение сред Федерация и рекламодатели
- Подобряване изискванията, в които се приготвят националните тимове.

 Общо заседание на БФВ @@@

В новия УС влязоха и сътрудници, които не са били част от Инициативния комитет, и които, може би са имали друга позиция през последните месеци. Ще се радваме да работим дейно с тях - да чуваме разнообразни отзиви, тъй като единствено по този начин може да вземем най-хубавите решения за обичания ни спорт.

В конюнктура на прекратени спортни мероприятия и неразбираем календар, ще използваме времето за организационна работа и подготовка за осъществяване на поетите задължения. Съвсем скоро ще може да обявим първите нови сътрудници на Федерацията, както и избор на основни фигури, които да оглавяват обособените посоки.

Използваме случая да пожелаем на всички волейболни последователи да бъдат здрави и да преминем през този тежък интервал оптимално бързо и безболезнено.

Здраве на всички.

С Уважение:
Инициативен комитет ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР