От инициативата „Правосъдие за всеки” продължават традиционния си протест в

...
От инициативата „Правосъдие за всеки” продължават традиционния си протест в
Коментари Харесай

Правосъдие за всеки: Няма да оставим една опасна и некадърна власт да се разпорежда със съдбите ни

От самодейността „ Правосъдие за всеки” не престават обичайния си митинг в сряда вечер пред Съдебната палата, оповестиха от неправителствената организация.

" Не се отхвърляме да приказваме на всеослушание за тежките проблеми в правораздаването, засягащи всеки един от нас, доста от които изникват тихомълком. Не се отхвърляме от настояването за промяна в прокуратурата и оставка на основния прокурор в този момент! Не можем да чакаме до постоянния избор за основен прокурор след още шест години! ", гласи още позицията на " Правосъдие за всеки ".

" Настояваме твърдо и праволинейно и за оставките на кадровиците от Висшия правосъден съвет! Те желаят комфортно да се приберем в къщи и да забравим за оставките, това е техният сюжет, само че ние не сме съгласни с него! Няма по какъв начин да оставим една рискова и некадърна власт да се разпорежда със орисите ни, тъй като това е рисково за правата ни и даже за здравето и живота ни! Спазвайте противоепидемичните ограничения и обществената отдалеченост, само че не се отхвърляйте от свободата си! ", молят още недоволните от правосъдната система жители.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР