От името на ръководството на ОД на МВР-Пловдив заместник-директорът комисар

...
От името на ръководството на ОД на МВР-Пловдив заместник-директорът комисар
Коментари Харесай

Добрият пример: Ученици намериха и върнаха голяма парична сума и злато в Пловдив

От името на управлението на ОД на МВР-Пловдив заместник-директорът комисар Васил Костадинов връчи грамоти и благодари сърдечно на седмокласниците Соня Костова, Зара Петрова, Тодор Андреев и Георги Пенчевски.

Четиримата съученици от ОУ „ Драган Манчов ” в регионалния град бяха отличени за проявените почтеност и достойнство. На 15 юни, до момента в който се разхождали в квартал „ Смирненски ”, те забелязали на скамейка забравена дамска чанта и без да се двоумят позвънили на тел. 112, а  по-късно я предали във Второ районно управление (на МВР), оповестиха от полицията.
 Министерство на вътрешните работи
В чантата имало забележителна парична сума и златни украшения. Малко по-късно същия ден униформените открили и притежателката им - стара пловдивчанка , която си получила парите и полезностите, изразявайки своето удивление и признателност за постъпката на децата.

На церемонията в постройката на Областната дирекция участваха родителите на учениците, шефът на учебното заведение Десислава Стаменова и една от класните ръководителки – Иванка Казакова.

Към всички тях комисар Костадинов насочи думи на благодарност за положителното образование в отговорност и съпричастност. В приветствието си заместник-директорът акцентира, че държанието на четирите деца е образец за подражателство освен за техните връстници, само че и за цялото ни общество.

„ В днешно време от ден на ден се нуждаем от такива положителни каузи, които да ни вдъхват религия, че човечността и поддръжката сред хората не престават да бъдат ценени. Още по-хубавото е когато те са осъществени от нашите деца в доказателство, че задачата ни като родители е изпълнена ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР