От „Има такъв народ“ днес са заядвили и обвинителни. Те

...
От „Има такъв народ“ днес са заядвили и обвинителни. Те
Коментари Харесай

ИТН обяви всички за предатели и виновни за кризата


От „ ИТН “ през днешния ден са заядвили и обвинителни. Те настояват, че не носят никаква виновност за рецесията, в която е вкарана страната. Виновни били „ Демократична България “ и „ Изправи сеБГ! Ние идваме! “, които се оказали предатели вместо сътрудници.

„ Отговорността е тяхна. Толкова им е акълът “, съобщи Тошко Йорданов на влизане в постройката на Народното събрание.

Още по-краен бе Станислав Балабанов от Има Такъв Народ. Той изясни, че партиите на митинга били партии на интереса и оставили целите на страната на назад във времето.

„ Предатели има и това са партиите на митинга - „ Демократична България” и „ Изправи се БГ! Ние идваме!”, отсече той. Това сподели пред NOVA депутатът от „ Има подобен народ” Станислав Балабанов. По думите му от Има Такъв Народ създали всичко допустимо да има държавно управление, само че другите се заинатили, тъй като желали само „ да се докопат до властта “.

Балабанов разясни, че гледа с голямо удовлетворение по какъв начин за третия мандат същите партии били подготвени да договарят с Има Такъв Народ. „ На каква база да преговаряме с тях? Да договарят по същите политики, по които се бяхме препокрили, единствено че с техни министри? Виждате какъв брой е странна ситуацията”, изясни той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР