От гръмотевиците и бурите избягаха известните. Както е известно, в

...
От гръмотевиците и бурите избягаха известните. Както е известно, в
Коментари Харесай

Тръгна керванът към морето: Популярни мацки захвърлиха дрехите

От гръмотевиците и бурите избягаха известните. Както е известно, в огромна част от страната всеки ден вали и по нищо не проличава, че е лято. Е, не по този начин стоят нещата по морето. Там времето е топло, слънцето е жарко и така нататък



Плеяда от звезди забегна точно към безкрайното синьо, с цел да се любува същински на най-горещия сезон. Някои на родното Черноморие, други в Гърция, а трети на някое още по-екзотично местенце.

Деси Димитрова, известна като Деси Фотосесията, изтипоса големия си бюст на остров Корфу. Банският на плеймейтката колкото да удържа силиконовата й гръд. А гърците напряко остават без думи, щом виждат апетитното дупе на Деси.
 Деси Фотосесията сподели обилна гръд Деси Фотосесията сподели обилна гръд


Сексапил по южносъседското море пръска и Лили Ангелова. Клюкарката, нашумяла от " Биг брат " и " Папараци ", е на почивка със фамилията из островите. Цялата компания обикаля морето с лодка. А всеки ден надарената Лили качва фотоси, на които с изключение на естествените хубости демонстрира й персоналните си прелести.
 Клюкарката Лили Клюкарката Лили

Друга сексбомба - Мариана Маринова, също откри летния сезон. Шефката на силиконките избира да топне горещото си тяло в басейна, а не в може би мръсното море.
 Мариана Маринова не пропуща и ден, без да посети плажа Мариана Маринова не пропуща и ден, без да посети плажа


На същото залага и фурията Моника Валериева. Половинката на Меди е на морето. Тя е отседнала в тузарски хотел на първа линия. Вместо обаче да стои на плажа, силиконовата бомба събира витамин Д и се разхлажда на басейна.
 Моника Валериева избира басейна пред морето Моника Валериева избира басейна пред морето


На фамилна идилия се радва продуцентът Иван Христов. Тв половинка на Андрей е на почивка с жена си Ирина. Двамата към този момент са хванали добър тен, проличава от последните им фотоси. В ръката си пък обичаната на Иван държи студена напитка. Ето по какъв начин тя бори мръсната горещина.
 Иван в обятията на обичаната си Ирина Иван в обятията на обичаната си Ирина


Мона Гочева пък летува на " Градина ". Жената на режисьора Радослав Гочев ще прекара цяло лято в фамилната каравана, която е на метри от морето.
 Мона Гочева неотдавна роди Мона Гочева неотдавна роди


Считаната за нов секссимвол на България - Валерия Дакова, плажува по малко известните места. Брюнетката, чиято звезда изгря в клип на Папи Ханс, обича да плува и съвсем не излиза от морето. Е, намира и време за някоя друга фотография, с която да изпоти мрежата, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР